ОСТАННІ НОВИНИ

Євромайдану потрібні каски, респіратори та картонні коробки

|

Столичний Євромайдан просить допомогу в забезпеченні касок, респіраторів та картонних коробок. Про це повідомляється на сторінці Євромайдану у Facebook.

«Просимо просто посильно допомогти тим людям, які реально присутні на Євромайдані і постійно перебувають у центрі подій, постійно знаходяться в екстремальних умовах, і на них чинить тиск як силові структури, так і несприятливі умови погоди. Тому ми просимо вас надати будь-яку допомогу учасникам», – закликали учасники акції.

Зокрема, сьогодні Євромайдан гостро потребує питної води (в 1-літровій тарі), теплих речей і жилетів, будівельних білих касок, респіраторів в наборі із захисними окулярами, білих майок, ліхтарів, картонних коробок, карток поповнення різних мобільних операторів мінімального номіналу, сумок через плече.

«Помолитися, принести теплі речі або провізію. Все це дуже потрібно. Особисті речі учасників регулярно мокнуть, всього цього постійно не вистачає, кожному з тих, хто зараз на Єромайдані, потрібна ваша допомога», – повідомили організації Євромайдану.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *