ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів не виправдала надій народу – екс-голова фракції ПР у Львівській міськраді

|

Фракції Партії регіонів у Львівській міській раді, яка налічувала шестеро осіб, уже не існує. Всі вони стали позафракційними.

«Ми стали позафракційними. Остаточне рішення прийняли сьогодні. Це, безумовно, відповідь на події, що відбуваються у країні», – розповів «Новому погляду» колишній голова фракції ПР у Львівській міськраді Тадей Едер.

«На наше рішення про вихід з фракції вплинули багато складових, але одна думка була безповоротна. Ми – львів’яни, українці любимо свій край і державу, ми – європейська країна й іншого бути не може», – запевнив колишній голова фракції Партії регіонів у Львівській міській раді.

Партія влади, зазначив Тадей Едер, це далеко ще не позиція держави. «Ми вірили колись позиціям Партії регіонів, але вона не виправдала надії, якої бажав народ», – завважив співрозмовник.

На запитання, що ж позафракційні у міській раді думають робити далі, до якої фракції вступати, пан Тадей сказав, що «час покаже».

«Сьогодні повинні бути розумні рішення. Те, що відбувається, не може бути у нашій країні. Це ганебні речі», – підсумував Тадей Едер.

Зазначимо, у Фракцію Партії регіонів у Львівській міській раді входили Едер Тадей Євстахович, Пасічник Володимир Володимирович, Ткачук Павло Петрович, Дедишин Ігор Михайлович, Гладиш Ігор Дмитрович та Мочарський Андрій Йосипович.

Нагадаємо, в управлінні «Секретаріат ради» ЛМР сьогодні повідомили, що фракція Партії Регіонів у Львівській міській раді припинила своє існування, оскільки її члени вийшли з фракції.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *