ОСТАННІ НОВИНИ

Театр «Воскресіння» подарує дітям свято Миколая та незабутні Різдвяні вистави

|

На жителів та гостей Львова під час зимових свят чекатимуть вуличні вистави просто неба, вистави до свята Миколая та незабутня театралізована вогняна інсталяція «Коли ангели спускаються з небес», які театр «Воскресіння» покаже глядачам. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Починаючи з 17 до 21 грудня у приміщенні театру «Воскресіння» буде проходити безкоштовна вистава для дітей «У пошуках отця Святого Миколая». Діти зможуть взяти участь у пошуках справжнього Миколая, який проведе безліч конкурсів з малечою та подарує їм різноманітні призи. Вистави будуть проходити три рази на день о 11:00; 13:00 та 15:00 год. Вхід вільний.

Також у декількох районах Львова відбудуться вуличні вистави, присвячені святу Миколая, які пройдуть: 21грудня на Сихові, 22 грудня на вул. Науковій та 29 грудня на вул. Повітряній.

З 2 до 5 та 7 січня театр «Воскресіння» покаже виставу «Коли ангели спускаються на землю», у якій будуть задіяні альпіністи, що виконуватимуть роль ангелів. Вистава триватиме щогодини з 17:00 до 23:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *