ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Києві добудовували барикади

|

Розширений євромайдан вистояв ніч, люди добудовували нові барикади.

Там чергували депутати від опозиції.

“Найвіддаленіший пост від Майдану розміщений на перетинах провулку Кріпосного з вулицями Грушевського та Інститутській. Барикади зведені. Залізні конструкції навіть зварені”, – написав у своєму Facebook нардеп Олег Медуниця.

“Облаштовані пункти обігріву, є підвоз харчів. Тут постійно до півтисячі людей. Чергують нардепи. Хлопці гріються і співають пісень. Атмосфера надзвичайна”, – додав він.

На розі Шовковичної і Богомольця вночі співали пісень.

Під ранок у соціальних мережах зʼявилися повідомлення про те, що поблизу театру імені Івана Франку є пʼять автобусів із міліцією, передає ТСН.

Євромайдан завмер в очікуванні. По периметру барикад мобілізувалися мітигувальники і загони самооборони. Безпеку Майдану забезпечують ветерани силових структур та колишні воїни-афганці.

До Будинку офіцерів біля Маріїнського парку теж під’їхало близько 20 підозрілих автобусів. Мітингувальники пішли у розвідку, проте до автобусів нікого не пускають, погрожуючи проблемами.

Крім того, у соціальних мережах закликають не вірити провокаторам, які, мовляв, намагаються посварити опозицію із громадськістю.

Також активісти майдану – демальянсівці збираються провести лежачий протест під стінами Генпрокуратури. Протест має розпочатися о 8 годині ранку.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *