ОСТАННІ НОВИНИ

Влада зібрала 15 тисяч на мітинг в підтримку Януковича

|

У Маріїнському парку проходить черговий мітинг “Побудуємо Європу в Україні”, на який зібралося кілька тисяч прихильників Партії регіонів і влади, в тому числі – прибулі з різних областей країни.

Мітингуючі заявляють про підтримку курсу президента і виступають за мирне вирішення ситуації, що виникла в країні, повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

Присутні засуджують дії лідерів опозиційних сил , спрямовані на розкол суспільства.

У свою чергу у прес-службі Партії регіонів заявили, що “на підтримку курсу президента прийшли висловитися 15 тисяч мітингуючих”. Перед учасниками акції виступають народні депутати від ПР та партійні активісти з регіонів.

“”Вимагаємо від активістів опозиції неухильно дотримуватися закону і порядку. Залякування і насильство – практика екстремістських націоналістичних сил. Обурливо, що активісти і прихильники так званих демократичних партій на чолі з Віталієм Кличко йдуть пліч-о-пліч з фашиствующими молодчиками і ультрас. Поведінка “активістів”, які ходять по Києву під прапорами ЄС, компрометує Європейський Союз”, – заявили учасники мітинга у своїх виступах. 

Як відомо, раніше трансляцію великих мітингів Партії регіонів вів Перший національний телеканал, проте 8 грудня з Маріїнського парку прямої трансляції немає.

3 грудня біля стін Верховної Ради за ініціативою Партії регіонів почалася безстрокова акція на підтримку президента Віктора Януковича. За словами організаторів, акція буде тривати до тих пір, поки не закінчиться Євромайдан.

За інформацією столичної міліції, 7 грудня у Маріїнському парку зібралося близько 3 тис. мітингувальників.

Разом з тим на Майдані Незалежності на 12:00 запланована масштабна акція Євромайдану, активісти якого вимагають відставки уряду, дострокових президентських і парламентських виборів і звільнення політв`язнів. Наразі на Майдані вже зібралося кілька тисяч мітингарів.

Раніше очільник МВС Віталій Захарченко заявив, що “до столиці прямують особи з сумнівними намірами”.

“Мали місце затримання на Майдані провокаторів, осіб, які під виглядом благодійників збирали кошти на потреби мітингувальників. Закликаю вас бути пильними і про всі підозрілі вчинки негайно повідомляти працівників міліції”, – зазначив Захарченко.

Також він зазначив, що на всі порушення порядку органи МВС будуть реагувати відповідно до повноважень.

Українська правда

Фото прес-служби Партії регіонів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *