ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові малюють небилиці

|

Кульмінація Всеукраїнського проекту для молодих талантів “Просто небилиці”-2013 відбудеться 7 грудня у Львівському палаці мистецтв. Понад 180 творів образотворчо-прикладного напряму із 700 поданих на конкурс ввійдуть до цьогорічної колекції кращих робіт проекту. Про це йдеться на офіційному сайті координатора конкурсу в Україні – львівського фонду “Торба”, повідомляють організатори.

“Відбудеться урочисте відкриття експозиції кращих робіт проекту та нагородження їхніх авторів. На захід можуть завітати шанувальники творчості “українського завтра”. Вхід вільний”, -йдеться у повідомленні.

За інформацією організаторів, понад 180 творів найталановитіших молодих художників України ввійдуть до цьогорічної колекції кращих робіт всеукраїнського проекту “Просто небилиці”.

“До участі в конкурсі в 2013 році складено понад 700 творів із 15 областей України. На конкурс приймали роботи учасників віком від 5 до 16 років. Оцінювали оригінальність розкриття теми, композицію та володіння технікою. Було представлено живопис, графіку, витинанку, коллаж, інсталяції з різноманітних матеріалів. У цьому році активну участь взяли діти позбавлені батьківського піклування, що живуть у сирітському будинку Львівської області”, – сказано у повідомленні.

Кращі роботи митців експонуватимуть у Львові з 7 до 29 грудня 2013 року.

Довідка. Всеукраїнський проект для молодих талантів “Просто небилиці”-2013 – це унікальний проект для України, ініційований 2011 року International Association of Culture and Arts (IACA), яка надає основну допомогу для його успішної реалізації. Мета проекту – виявити юні таланти в образотворчо-прикладному мистецтві та підтримати їхній творчий поступ. Координує проект в Україні Львівський обласний благодійний фонд “ТОРБА”, який є дипломатичним представництвом IACA в нашій державі. Організатори – Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив у Львові і театр “СПІРОГРАФ”. Офіційні партнери в Україні – Львівський палац мистецтв та Національна галерея “Мистецький центр “Шоколадний будинок” (Київ).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *