ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді виявили у квартирі нарколабораторію

|

Червоноградський міськвідділ міліції порушив кримінальне провадження відносно 43-річного місцевого жителя, який на протязі тривалого часу збував наркозалежним жителям міста Червонограда опій ацитильований, а також утримував наркопритон. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Чоловік уродженець Волинської області, вже з дитинства неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за наркотики та крадіжки. На початку листопада, працівники слідчого відділення за участю СБНОН провели оперативні закупки наркотичного засобу опію ацитильованого. В подальшому у вказаного громадянина в помешканні було виявлено та вилучено знаряддя для виготовлення наркотичних засобів та залишки вже відпрацьованої сировини опію ацитильованого.

Слідчі відділення Червоноградскього МВ відносно правопорушника порушили кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинені повторно,- караються позбавленням волі на строк від п`яти до десяти років з конфіскацією майна. України) ч. 2 ст. та 317 КК України (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою вчинені повторно або з корисливих мотивів, – караються позбавленням волі на строк від п`яти до дванадцяти років з конфіскацією майна).

На даний час чоловік перебуває під вартою та очікує рішення суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *