ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю у Львові пройде святковий пам-парад «Я помагаю Миколаю!»

|

8 грудня 2013 року – в рамках акції «Миколай про тебе не забуде» центральною частиною Львова пройде святковий парад «Я помагаю Миколаю!». Про це повідомляють організатори заходу.

Попри події останніх днів, Благочинна акція «Миколай про Тебе не забуде» продовжує підготовку до улюбленого свята дітей – Дня Св.Миколая, адже незважаючи ні на що діти чекатимуть приходу Святого Миколая і віритимуть в справжнє зимове чудо.

Так, 8 грудня помічники Миколая, одягнені в шапочки та кольорові костюми, пройдуться святковою ходою від Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) проспектом Свободи до Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької та назад до площі Ринок.

Супроводжуватиме волонтерів військовий оркестр Львівського Інституту Сухопутних Військ, трейсери з LvivMotion (люди, які займаються паркуром), танцівники та навіть пінгвіни. Під час зупинки біля оперного театру відбудеться виступ оркестру, а учасники параду вже традиційно виконають пісню „Помічник Святого Миколая”, яка написана одним з волонтерів та є гімном Акції.

На закінчення параду на площі Ринок біля Ратуші відбудуться показові виступи паркур-шоу, танцювальний флеш-моб, в підготовці якого допомагають хореограф Сергій Міськів та учні студії “ILike art complex”. Мета проведення параду – привернути увагу громадськості до благодійності, запросити львів’ян долучитися до акції “Миколай про тебе не забуде”, а також подарувати мешканцям та гостям Львова усмішки, покращити настрій, зарядити позитивними та теплими емоціями у цей напружений для України період.

Також після параду у приміщенні мистецького об’єднання «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35) відбудеться майстер-клас, на якому кожен охочий зможе навчитись виготовляти святкові листівки, вироби з фетру, сережки, магніти, прикраси на ялинку та біжутерію. Вартість участі у майстер-класі: 1 кілограм цукерок або іграшка.

Початок параду о 12.00, 8 грудня 2013 року, біля Львівського палацу мистецтв, вул. Коперника, 17. Майстер-клас відбудеться за адресою вул. Вірменська 35 у Мистецькому Об`єднанні «Дзиґа», початок о 14.30.

Запрошуємо усіх охочих долучитися до пам-параду «Я помагаю Миколаю!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *