ОСТАННІ НОВИНИ

Філармонія запрошує активістів Євромайдану безкоштовно відвідати їхні концерти

|

На учорашніх загальних зборах трудового колективу Львівської обласної філармонії працівники установи прийняли резолюцію щодо ситуації, яка склалась в країні. А також прийняли рішення пускати активістів Євромайдану безкоштовно на концерти, які відбуваються у філармонії. Про це повідомляє прес-служба установи.

Повний текст резолюції подаємо нижче.

«Ми, працівники Львівської обласної філармонії, уважно стежимо за подіями, які відбуваються в Україні, і визнаємо сьогоднішню ситуацію в державі як вкрай небезпечну для життя громадян та нашої Незалежності.

У ці тривожні дні ми заявляємо, що приєднуємося до народного здвигу і підтримуємо волевиявлення українців за європейський вибір Ми закликаємо співгромадян рішуче відстоювати свої конституційні права і національну гідність.

Вимагаємо з’ясування обставин і покарання винних у незаконному побитті мирних учасників Євромайдану представниками силових структур.

Львівська філармонія підтримує європейський вибір українців. Ми за майбутнє держави і кожного громадянина. Ми з Вами, учасники Євромайдану! Запрошуємо Вас на концерти у філармонії. Для учасників євромайдану вхід вільний, а ваша доброчинна пожертва під час заходу стане для них нашим спільним вкладом у справу європейського вибору країни», – йдеться у резолюції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *