ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові провели футбольний турнір приурочений Дню боротьби зі СНІДом

|

Вчора, 2 грудня, у Львові провели футбольний турнір приурочений  Дню боротьби зі СНІДом. Участь у спортивних змаганнях взяло сім команд. Здебільшого – це представники громадських організацій, які займаються питаннями  ВІЛ, СНІД, алкозалежних та наркозалежних людей. Про це повідомляє прес-служба компанії «Барком».

Як розповів представник громадської організації „Дорога“ Павло Горончак, серед учасників спортивних змагань – ГО «Дорога»,  ГО «Вікторія» (місто Хмельницьк), Благодійний Фонд «Вірний шлях» (Рівне), «Дорога плюс» (Золочів), «Назарет» (Дрогобич), ЛЖВ (Львів»), команда Львівського обласного управління сім’є, молоді та спорту . «Футбольний турнір має на меті привернути увагу до проблеми ВІЛ, СНІД залежних. Ми – за здоровий спосіб життя. І демонструємо це кожному. Хочу підкреслити, що щоразу збільшується кількість організацій, які долучаються до підтримки наших заходів, проявляючи свою небайдужість. Що теж є важливим сигналом. Зокрема, цьогріч нас вкотре підтримала компанія «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска» )», – підкреслив Павло Горончак.

Додамо. Традиційним організатором футбольних  змагань стала Львівська міська громадська організація Центр „Дорога”. Захід провели з нагодиВсесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який припадає на 1 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *