ОСТАННІ НОВИНИ

Зараз в Києві близько 5 тисяч «тітушок», - Тягнибок

|

 Зараз у Києві перебувають близько 5 тис. «тітушок» і ще три автобуси виїхало з Полтави. Про це в ході брифінгу в Будинку профспілок повідомив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, передають Коментарі.

Крім того, лідер ВО «Батьківщини» Арсеній Яценюк повідомив, що лідери опозиції провели зустріч з 28 послами, в ході якої поінформували дипломатів про події в Києві та Україні.

При цьому він не повідомив деталей зустрічі.

Разом з тим, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, повідомив журналістам, що зараз в Києві перебувають близько 5 тис. «тітушок» і ще три автобуси виїхало з Полтави.

Крім того, за його словами, в суботу студентів бив «Беркут» з Дніпропетровська, Луганська та інших міст України.

Також, за словами Тягнибока, Азаров, Попов та інші чиновники сіють паніку, говорячи про те, що через мітингувальників може бути дестабілізована обстановка з життєзабезпеченням у місті. Тягнибок зазначив, що паніку сіють ті чиновники, які не хочуть йти у відставку.

У свою чергу, лідер УДАРу Віталій Кличко заявив, що їх не влаштовують якісь окремі звільнення. «Уряди змінюються, а система залишається все та ж. Той, хто не голосуватиме за відставку уряду, означає, що той теж бив дітей на Майдані», – зазначив Кличко.

При цьому Тягнибок додав, що вчорашні провокації на Банковій – це провокації за російським сценарієм, які впроваджують у життя Клюєв (секретар РНБО – ред.) і Медведчук (глава АП Леоніда Кучми, – ред.).

«Підтвердженням тому є російські ЗМІ, які за «темником» випустили інформацію ще до того, як все це сталося», – зазначив Тягнибок.

Разом з тим, лідер «Свободи» назвав «тупою і гнилою» провокацією Кремля щодо того, що нібито в Києві б´ють російськомовних людей і громадян Росії.

«Це робиться для того, щоб мати можливість ввести в Україну російські війська, як це робиться за російським сценарієм, так як це було в Абхазії, ніби захищати своїх громадян», – зазначив Тягнибок.

Фото: Михайда Дашковича 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *