ОСТАННІ НОВИНИ

На проблему ВІЛ/СНІД у Львові подивляться очима творчої молоді

|

Упродовж 2-9 грудня у Львові триватиме фотовиставка «ВІЛ/СНІД очима творчої молоді», яку організовує відділ соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Виставка робіт відбудеться за адресою: Український Католицький університет, вул. Свєнціцького,17, та має на меті інформування про проблему та підняття рівня обізнаності громадськості з питань ВІЛ/СНІДу крізь призму мистецтва, повідомляє прес-служба ЛМР.

Відвідувачі виставки матимуть змогу оглянути авторські світлини студентів Львівського ліцею побутового обслуговування, на яких молоді люди відобразили своє бачення проблеми ВІЛ-СНІДУ, способи захисту від цієї недуги.

«Соціальна виставка – це заклик студентській та учнівській молоді  толерантно ставитися до ВІЛ-інфікованих. Зробити свій внесок у боротьбу зі СНІДом може кожний і для цього існує безліч варіантів: збір достовірної інформації; передача її іншим; вплив на громадську думку. Запрошуємо усіх небайдужих молодих людей відвідати виставку, відкрити свої очі, поглянути, побачити і подумати про проблему, яку несе у собі у собі ВІЛ-інфекція, а також, як вберегти себе та близьких від небезпеки», – розповідає Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *