ОСТАННІ НОВИНИ

За фактом побиття мітингуючих порушено 12 кримінальних проваджень

|

Міліція планує завершити службове розслідування у зв’язку з подіями на Майдані Незалежності в ніч на 30 листопада до наступної середи. Про це під час колегії МВС сказав начальник головного слідчого управління МВС України Микола Чінчін, передає кореспондент УНН.

Зі свого боку міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко закликав провести розслідування в максимально короткий термін.

“Не можу не погодитися з експертами, що до середи це занадто довгий час. Я хотів би, щоб до завтрашнього вечора вже подати інформацію у новинах вечірніх вже була інформація про те, що вдалося зробити”, – сказав Захарченко.

Водночас відсторонений від виконання обов’язків начальник головного управління МВС у Києві Валерій Коряк повідомив, що міліція відкрила 12 кримінальних проваджень у зв’язку з вищезазначеними подіями на Майдані Незалежності.

За його словами “5 проваджень стосуються фактів хуліганства, 3 вчинення опору, 2 вчинення насильства стосовно, 1 захоплення громадських будівель чи споруд”.

Коряк додав, що за даними фактами проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, учора начальник головного управління МВС у Києві Валерій Коряк хотів подати у відставку, однак міністр внутрішніх справ наразі його лише відсторонив від обов’язків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *