ОСТАННІ НОВИНИ

Сесію Львівської облради транслюватимуть по ТБ та на екрані Євромайдану

|

Сесію Львівської облради транслюватимуть у прямому ефірі телеканалу ТРК «Львів» та на екрані львівського Євромайдану. Про це інформує прес-служба ЛОР.

Сьогодні, 1 грудня, о 12.00 годині у сесійній залі Львівської обласної ради відбудеться VIII пленарне засідання XXVI сесії обласної ради, на яке також запрошено духовенство різних конфесій.

До розгляду запропоновано два питання:

1) заслухати інформацію керівників всіх правоохоронних органів Львівщини щодо забезпечення безпеки для наших громадян;

2) прийняти звернення до українського народу про суспільно-політичну ситуацію у нашій державі та шляхи її вирішення.

Петро Колодій наголосив, що керівники силових структур Львівщини повинні запевнити громаду області, що громадський порядок буде забезпечений – львівському Євромайдану не буде загрожувати ніяка небезпека.

Перебіг сесії обласної ради буде транслюватись у прямому ефірі телеканалу ТРК «Львів», а також на екрані львівського Євромайдану.

О 14.00 годині депутати обласної ради приєднаються до віча на майдані, яке розпочнеться спільною молитвою духовенства за щасливу долю для кожного українця.  

Після завершення віча депутати Львівської обласної ради вирушать до Києва – на підтримку Євромайдану.

Варто зазначити, що вчора ввечері голова ЛОР Петро Колодій знову звернувся до священнослужителів різних конфесія із проханням разом з людьми спільно помолитися на львівському Євромайдані.

У зверненні голови Львівської обласної ради до священнослужителів йдеться:

«Ваші Високопреосвященства, Митрополити, Архієпископи, Владики!

Звертаюсь до Вас від імені громади Львівської області з проханням про спільну молитву за долю українського народу.

Сьогодні, як ніколи, наші земляки, які на майданах відстоюють краще майбутнє, потребують гуртування та Божої ласки. В Україні почали нехтувати не тільки правами і свободами громадян, а почали застосовувати силу проти дітей, жінок. Уночі в Україні відбулося кровопролиття. Бійці „Беркута”, розганяючи Євромайдан, жорстоко били людей.

Засуджуючи такі нелюдські вчинки, закликаю Вас прийти на Євромайдан у Львові і разом із громадянами провести спільну молитву на захист нашої держави, її народу, за Божу опіку над Україною для добра прийдешніх поколінь!

Принагідно також звертаюся до Вас із проханням організувати у Ваших храмах спільні молитви за Україну, за її щасливе та благополучне майбутнє  як повноправного члена Європейської спільноти.

Щиро просимо Вас  прийти на пленарне засідання сесії Львівської обласної ради, яке відбудеться першого грудня о 12.00 у сесійній залі обласної ради. Саме там усі разом заслухаємо інформацію від керівників правоохоронних структур на Львівщині. Також на сесії буде прийнято звернення до українського народу у зв’язку із ситуацією, яка виникла у нашій державі.  

Ваші Високопреосвященства! Ви є уособленням довіри населення. А тому просимо закликати громади підтримати прагнення українців на спільних євроінтеграційних заходах.

Зокрема, 1 грудня о 14.00 годині розпочнеться загальнообласне віче у центрі Львова – біля пам’ятника Тарасові Шевченку. І ті, хто вже є на майдані, дуже сподіваються на спільну молитву тисяч українців. 

Лише спільною молитвою, спільною згуртованою громадою ми зможемо захистити, втримати та збудувати омріяну Україну!

Слава Ісусу Христу!»

                                                                

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *