ОСТАННІ НОВИНИ

Повернення Сала на Львівщину оживило даішників

|

Сьогодні впродовж дня на дорогах Львова можна було спостерігати за жвавою роботою місцевих інспекторів ДАІ.

Правоохоронці у яскравих жилетах із самого ранку буквально окупували автошляхи міста й впродовж дня не втомлювались зупиняти водіїв й перевіряти їх документи, справність транспортних засобів і ймовірно з’ясовувати ще невідомі нам деталі.

Як припускають читачі «Львівського порталу», така жага до роботи проявилась в інспекторів ДАІ у зв’язку з учорашнім призначенням нового голови Львівської ОДА Олега Сала, який, як відомо, розпочинав кар’єру, махаючи жезлом на львівських дорогах.   

 

Олег Сало народився 1 квітня 1968 року в м. Нестерові (нині – Жовква) на Львівщині. Закінчив Дублянську аграрну Академію, Львівський регіональний Інституту державного управління та Національну Академію держуправління при Президентові України.

Після служби в армії, у 1988 році вступив на службу інспектором ДПС ДАІ Управління МВС України у Львівській області. У 1998 році призначений начальником відділу МРЕ ДАІ Управління МВС України Львівської області. З 2000 року – начальник Управління ДАІ Управління МВС України Львівської області.

З квітня 2003 року – заступник начальника з громадської безпеки, начальник УМВСУ на Львівській залізниці. З грудня 2003 по січень 2005 року – начальник УМВС у Львівській області.

У лютому 2005 року ГПУ порушила проти нього дві кримінальні справи за фактами порушення виборчого права та зловживання владою та службовим становищем. Після цього він був оголошений в міжнародний розшук.

На парламентських виборах 2006 року балотувався за списком блоку “Народна опозиція” Наталії Вітренко.

У жовтні 2006 року Генеральна прокуратура України повернула згадані кримінальні справи у прокуратуру Львівської області для дорозслідування. 19 лютого 2007 Печерський райсуд Києва ухвалив рішення припинити ці кримінальні справи “у зв`язку з відсутністю в його діях складу злочину”.

У березні 2010 року очолив ГУ МВС у Рівненській області. У 2012 році очолив міліцію Івано-Франківщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *