ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові є більше 154 тисяч мешканців, які мають право на пільги

|

Управління соціального захисту Львівської міської ради повідомляє, що відповідно до положенням про Єдиний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 № 117 «Про Єдиний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги» визначено право громадян на отримання пільг за фактичним місцем проживання. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Рішення про надання приймають комісії з питань призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, надання компенсації особам, які мають право на безоплатне отримання вугілля на побутові потреби, але проживають у будинках з центральним опаленням, та включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, які діють при районних адміністраціях», – каже головний спеціаліст відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту ЛМР Галина Луць.

З метою прийняття рішення щодо включення до Реєстру інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика громадянами подаються до районного відділу управління соціального захисту наступні документи: заява; довідка управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації про те, що інформація про пільговика виключена з Реєстру у зв’язку зі зміною місця проживання (за умови реєстрації пільговика поза межами цього ж району); копія паспорту 1,2 сторінки, сторінка з даними про реєстрацію; копія ідентифікаційного номеру; копію документа, який дає право на пільгу; інформація про характеристику житла та послуги, щодо отримання яких заявник має пільги та реально ними користується; Факт проживання підтверджується шляхом обстеження та складання відповідного акту, який і є підставою для подання документів на розгляд Комісії.

ВАЖЛИВО! У разі зміни фактичного проживання або змін у складі сім’ї пільговик зобов’язаний звернутись до районного відділу управління соціального захисту для внесення відповідних коректив у ЄДАРП.

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами: Галицький: тел.: 261-44-50 (вул. Ф. Ліста, 5) Личаківський: тел.: 235-71-62 (вул. Театральна, 10) Залізничний: тел.: 295-82-28 (вул. І. Виговського, 34) Франківський: тел.: 237-50-81 (вул. Генерала Т. Чупринки, 85) Шевченківський: тел.: 252-28-40 (вул. В. Липинського, 11) Сихівський: тел.: 254-64-80 (просп. Червоної Калини, 66).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *