ОСТАННІ НОВИНИ

Міс Україна-2013 завітає до Львова на закритий фешн-показ елітного хутра

|

Закритий фешн-показ нової колекції елітного хутра від Центру хутра та шкіри «Галичина» на «Південному» відбудеться у Львові у конференц-залі готелю “Nobіlis” (вул. Фредра, 5) у суботу, 2 листопада. Про це повідомили у прес-центрі ТВК «Південний».

Під час показу гостям продемонструють найновіші колекції шуб та дублянок провідних європейських брендів, представлених у Центрі хутра та шкіри «Галичина». «Родзинкою» показу стане демонстрація ексклюзивної дизайнерської шубки з хутра соболя, яка представлена в Україні в єдиному екземплярі.

Участь у показі елітного хутра братиме Міс Україна 2013 Ганна Заячківська.

Під час показу діятиме шоу-рум, відтак львівські модниці одразу ж після показу зможуть приміряти продемонстровані моделі хутряних виробів, аби переконатися у високій якості хутра та крою.  

За словами організатора показу, керівника маркетингового відділу ТВК «Південний» Лідії Томської, на показі будуть представлені найкращі хутряні вироби, які можна придбати на території західної України. За її словами, закритий формат показу обрано недаремно, адже організатори поставили собі за мету зібрати в одній компанії справжніх цінителів елітного хутра. Захід планують зробити традиційним.

Розпочнеться показ о 20 годині 2 листопада. Вхід – за запрошеннями, які розповсюджуватимуть організатори. Цінителі елітного хутра можуть також отримати запрошення у магазинах Центру хутра та шкіри «Галичина» на «Південному», які прийматимуть участь у показі.  

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *