ОСТАННІ НОВИНИ

Панькевич хоче відпочивати на різдвяні свята довше

|

Народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Панькевич пропонує зробити вихідними 8 і 9 січня – другий і третій дні Різдвяних свят. Про це йдеться у його депутатському зверненні до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, інформує прес-служба нардепа.

Як відомо, Кабінет Міністрів України на одному з найближчих засідань прийме рішення про перенесення робочих днів у 2014 році. Мінсоцполітики підготувало відповідний проект розпорядження та погодило його з іншими центральними органами виконавчої влади, після чого документ передано на розгляд уряду.

Олег Панькевич зазначає, що останніми роками сформувалася практика рекомендувати розпорядженням Кабінету Міністрів України встановити вихідні дні після Новорічних свят 2 та 3 січня, а інколи навіть й 4 січня, натомість 8 та 9 січня (другий та третій дні Різдва Христового) залишаються робочими днями. У депутатському зверненні Олег Панькевич закликає уряд при підготовці розпорядження про перенесення у 2014 році робочих днів знайти можливість зробити вихідними 8 та 9 січня (другий та третій день Різдва Христового), а також, врахувати можливість встановлення додаткових вихідних в інші великі релігійні свята, зокрема, на Великдень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *