ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія нагадує: до п’ятниці води у центрі Львова не буде

|

Від сьогодні і до п’ятниці у центрі міста під’єднуватимуть новозбудовані водогони. Відтак, сьогодні з 8.00 год. повністю припинене водопостачання Галицького району міста та частково Шевченківського району, обмеженого вулицями Сорочинська – Джерельна – Клепарівська – Пстрака – Шевченка – Леонтовича – Шолом Алейхема – Шпитальна – Данилишина, нагадує прес-служба ЛМР.

Роботи по підключенню новозбудованих водогонів триватимуть 3 дні. Відтак, у Галицькому районі міста буде відсутнє водопостачання також в четвер, 31 жовтня, та у п’ятницю, 1 листопада.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, у зв’язку з цими роботами буде обмежено рух транспорту на перехресті пр.Свободи – пр.Чорновола – вул.Городоцька.

На час відключення водопостачання у центрі міста працюватимуть водовозки. Водовозки будуть розміщені за адресами: вул. Огієнка, 5 (біля клінічної лікарні Львівської залізниці), вул. Рапопорта, 8 (територія пологового будинку), вул. Кирила і Мефодія, 22 (інфекційна лікарня), пл. Ринок, 1, пр. Шевченка, 7 (біля Макдональдсу) та на вул. Л. Українки, 1.

«Це дуже великий об’єм робіт, який, на жаль, не можна виконати поетапно. Нам доведеться під’єднувати ділянку магістрального водогону діаметром 600 мм до вуличних водопроводів менших діаметрів. Це головна артерія, по якій подається вода в центральну частину міста.  Допоки не завершимо усіх підключень, воду по ній подавати не зможемо. Наші люди працюватимуть і вдень, і вночі, щоб якомога швидше відновити повноцінне водопостачання», – зазначив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

Як повідомили в ЛМКП «Львівводоканал», територія, на якій не буде подаватись водопостачання, обмежується такими вулицями: вул Б.Хмельницького – вул Замарстинівська – вул Батуринська – вул Клепарівська – вул Пстрака – вул Шевченка – вул Гоголя – вул Листопадового Чину – вул Матейка – вул Дорошенка – вул Колесси – вул Драгоманова – вул Кирила і Мефодія – вул Кобилянської – вул І.Франка – вул Зелена – вул І.Франка – вул Винниченка – вул Підвальна – вул Гонти – вул Б.Хмельницького.

Львівська міська рада та ЛМКП «Львівводоканал» просять мешканців вибачити за тимчасові незручності та з розумінням поставитись до виконання робіт.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *