ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять створити запаси: три дні не буде води

|

У середу, четвер та п’ятницю у центрі міста під’єднуватимуть новозбудовані водогони. Відтак, 30 жовтня з 8 год. буде повністю припинене водопостачання Галицького району міста та частково Шевченківського району, обмеженого вулицями Сорочинська – Джерельна – Клепарівська – Пстрака – Шевченка – Леонтовича – Шолом Алейхема – Шпитальна – Данилишина. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Роботи по підключенню новозбудованих водогонів триватимуть три дні. Відтак, у Галицькому районі міста буде відсутнє водопостачання також в четвер, 31 жовтня, та у п’ятницю, 1 листопада.

«Це дуже великий об’єм робіт, хочемо завершити за середу-четвер, але можуть бути непередбачувані обставини, тому просимо мешканців бути готовими до того, що можливо деякі будинки не матимуть води ще у п’ятницю. Але гарантуємо, що у п’ятницю ввечері воду матимуть усі», – зазначив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, у зв’язку з цими роботами буде обмежено рух транспорту на перехресті пр.Свободи – пр.Чорновола – вул.Городоцька.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *