ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращий смартфон найкращим шанувальникам "Коментарів"

|

Comments.UA  оголошує акцію «Найкращий смартфон найкращим шанувальникам»

Кількість читачів та прихильників Comments.UA у соціальних мережах постійно збільшується, зокрема представництво Comments.UA у Facebook вже налічує більше 25000 учасників. Редакція видання вирішила віддячити своїм читачам за їхню активність та вірність якісним і оперативним новинам, провівши акцію «Найкращий смартфон найкращим шанувальникам».

Акція буде проводитись з 24.10.2013 по 24.11.2013 серед прихильників Facebook-представництва Comments.ua. З умовами акції можна ознайомитись на спеціальній сторінці.

Парнером Comments.UA в акції «Найкращий смартфон найкращим шанувальникам» виступає компанія LG Electronics Україна, яка надала в якості призів цінні заохочення. Зокрема, переможцю акції дістанеться смартфон LG G2, який багатьма експертами названо найкращим із смартфонів, представлених в Україні. За друге та третє місця учасники зможуть отримати мобільний фотопринтер LG Pocket Photo PD233, який дозволяє швидко та просто роздрукувати друкувати фото зі смартфону за допомогою бездротового з’єднання, наприклад, через Bluetooth або NFC.

Comments.UA, в свою чергу, підготувало заохочення для тих прихильників, які займуть 4 та 5 місця у нашій акції-конкурсі – авторучка-сувенір преміум-класу з нанесеним логотипом КОМЕНТАРІ.

Нагадаємо, що головний приз акції, смартфон LG G2 має ряд унікальних особливостей, зокрема G2 виділяється своїм інноваційним дизайном – це перший пристрій, в якому немає кнопок з боків, а єдина кнопка управління розташована на задній панелі – саме там, де природним чином лягає вказівний палець руки. Таке нововведення робить смартфон універсальним, адже ним зручно користуватися і лівою і правою рукою. Ще одним оригінальним рішенням компанії LG стало застосування технології ТУК-ТУК. Просто постукайте двічі по LG G2 для того, щоб м´яко розбудити дисплей Вашого телефону, не піднімаючи його, і ненатискаючи кнопку живлення. LG G2, відчувши цей жест, сам включає дисплей та виходить із режиму блокування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *