ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє підлітків викрали автомобіль, щоб покататися

|

На Самбірщині двоє молодиків незаконно заволоділи автомобілем ВАЗ-21013, але вже за декілька годин міліціонери знайшли викрадений автомобіль та викрадачів, повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

 До Самбірського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від власника автомобіля ВАЗ-21013 про те, що вночі невідомі особи, із подвір’я житлового комплексу в якому він проживає, викрали його автомобіль.

 За словами в.о. начальника Самбірського міськвідділу міліції підполковника Олега Баб’яка міліціонери провели розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження згаданого автомобіля та осіб, які вчинили це правопорушення.

«В результаті оперативних розшукових заходів ми знайшли автомобіль на березі річки Дністер поблизу Самбірського водоканалу, а також затримали двох громадян, які підозрюються у незаконному заволодінні транспортного засобу. Зловмисниками виявились місцеві жителі віком 15 та 18 років», – розповів Олег Баб’як.

За словами молодиків, автомобіль вони викрали з метою покататися. 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.

Ведеться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *