ОСТАННІ НОВИНИ

«Молоді регіони» провели у центрі Львова флеш-моб у підтримку євроінтеграції України

|

Масштабний флеш-моб відбувся цієї неділі, 27 жовтня, у центрі Львова під егідою Львівської обласної організації Партії регіонів та Львівської обласної організації «Молоді регіони». У рамках заходу біля підніжжя пам’ятника Т. Шевченку на проспекті Свободи у Львові було розгорнуто два найбільших прапори – України та ЄС. Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації  Партії регіонів.

Львівський флеш-моб відбувся у рамках Всеукраїнського заходу «YES ЄС!», аналогічні акції пройшли одночасно у всіх регіонах України.

Участь у львівському флеш-мобі взяло близько 300 молодих людей, які пройшли колоною центральними вулицями Львова, роздаючи перехожим буклети з інформацією про усі переваги вступу нашої країни до ЄС.

 

На годину вулички Львова наповнилися яскравим майорінням прапорів ЄС та України. Несучи два великі прапори, активісти вигукували гасла: «Молодь  обирає ЄС!», «Нас почують в Європі!», «ЄС – загальний прогрес!», «Україні – європейські стандарти життя!».

На площі перед пам’ятником  Тарасові Шевченку обидва прапори – України та ЄС – урочисто з’єднали, символізуючи об’єднання нашої країни з Євросоюзом. Тепла та сонячна погода Львова сприяла вдалій організації ходи та гарному настрою кожного небайдужого українця, який своєю участю у флеш-мобі висловив бажання жити у європейській країні, з європейськими стандартами та якістю життя.

До проведення акції долучилися жителі міста, студенти, учні, депутати Львівської обласної ради. Зокрема, участь у флеш-мобі взяли перший заступник голови Львівської обласної організації Партії регіонів Віктор Рогов, голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук, депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів Богдан Піх, куратор Західного напрямку ВМГО «Молоді регіони» Віталій Бобир, голова Львівської обласної організації «Молоді регіони» Емілія Міллер.

Нагадаємо, флеш-моб став першим заходом у рамках Всеукраїнського масштабного проекту «YES ЄС!», спрямованого на підвищення обізнаності населення України щодо переваг підписання асоціації з Євросоюзом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *