ОСТАННІ НОВИНИ

Злочинці зняли з банківської картки львів’янки гроші

|

Жителька міста Львова, яка стала жертвою кишенькових злодіїв, позбулася не лише гаманця та ювелірних виробів, а й грошей, які зловмисник зняв з її викраденої банківської картки. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

До Сихіського райвідділу міліції 23 жовтня із заявою про крадіжку звернулася 53-річна львів’янка. Жінка повідомила, що 19 жовтня близько 14.00 під час проїзду у маршрутному таксі, на проміжку дороги між проспектом Червоної клини та вулицею Хуторівка, в неї було викрадено із сумочки гаманець, в якому знаходилося 55 гривень, золотий ланцюжок з медальйоном та банківські картки. Згодом, з її банківської картки зловмисники зняли гроші в сумі 7 600 гривень. Загальна сума завданих збитків – 10 000 гривень.

Наразі проводиться розслідування.

Правоохоронці наголошують, у разі, якщо ви стали жертвою кишенькових злодіїв, потрібно відразу звернутися до міліції. Великі шанси розкрити таку крадіжку саме „по гарячих слідах”. Після виявлення крадіжки банківської картки слід негайно зателефонувати в банк, щоб її заблокували.

Фото: PHL  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *