ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вперше обиратимуть найкрасивішу Міні Топ-модель

|

Найкрасивіші та найталановитіші діти, яких відібрало експертне журі, отримають можливість взяти участь в грандіозній події «Міні Топ – модель Львова 2013», 8 листопада о 19.00 год в приміщенні Львівської обласної філармонії. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Дитячий захід, беззаперечно, за такою масштабністю у Львові відбуватиметься вперше. Вишукані вбрання, цікаві балетні постановки, щирі дитячі усмішки та незабутнє дійство чекає на гостей свята. «Міні Топ – модель Львова» збере близько 600 гостей, а ще 500000 глядачів спостерігатимуть шоу на телеекранах одного із регіональних телеканалів Львова. Організатори запевняють, що конкурс відбудеться на найвищому рівні й у кращих традиціях проведення подібних заходів краси та шарму. Адже для його створення залучені найкращі фахівці міста. Лазерні та піротехнічні дійства, неординарні постановки й ексклюзивна шоу – програма – усе це очікує конкурсанток та гостей події.

«Я займаюсь багатьма конкурсами, починаючи від дитячих, закінчуючи дорослими. Тому я з впевненістю можу сказати, що тут буде реалізовано оригінальний задум. Тобто, 8 листопада усі охочі побачать цікаве гранд-шоу у Львівській філармонії. Це буде поєднання концерту, цікавих постановок, грандіозного дійства, різних шоу номерів та спецефектів», – наголосив засновник, головний режисер та продюсер конкурсу Володимир Місяйло.

Маленькі красуні демонструватимуть не лише свою чарівність, а й таланти, що є основним етапом конкурсу. Кожна з них відчує себе справжнім дизайнером, адже на фінальному шоу вони представлятимуть власний, тематичний арт-костюм.

«Міні Топ – модель Львова 2013» має на меті привчити дітей та їх батьків до естетики та вишуканості. Дитячі конкурси краси повинні стати такими ж визначними та грандіозними, як і дорослі, із достойними нагородами та реальними можливостями для подальшого розвитку молодого покоління», – додає Володимир Місяйло. Переможці конкурсу отримають унікальні запрошення на участь в міжнародних конкурсах «Little Miss Word» (Туреччина), «Little Miss Nations» (Бразилія), «Cinderella» (Лас-Вегас) та багато інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *