ОСТАННІ НОВИНИ

Замок в Старому Селі ще рік побуде в руках концесіонера

|

Із приватним підприємцем, який є концесіонером палацу у селі Тартакові на Львівщині, догорів досі не розірвано. Але цей процес триває, розповів сьогодні під час прес-конференції начальник відділу культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА Андрій Левик.

Нагадаємо, що ще влітку цього року тодішній начальник управління охорони культурної спадщини Валерій Потюк заявляв про те, що угоду буде розірвано вже у найближчий час.

Водночас Андрій Левик сьогодні зазначив, що процес розірвання угоди досі триває. «Наразі триває процес розірвання угоди. Концесіонер – приватний підприємець Ігор Новосад не проявив себе, хоч і старався.  Він не мав результату. Шкода, бо це цікавий об’єкт», – сказав він.

З концесіонером замку в Старому Селі наразі ЛОДА вирішила не розривати угоду, а навпаки дати шанс, зазначив А.Левик. Нагадаємо, даний замок передали у концесію львівському бізнесмену Михайлові Рибі.

«В Старому Селі концесіонер теж не дуже активний. Цього року він вперше провів музичний фестиваль і зібрав трохи грошей. Тому ми вирішили дати йому шанс попрацювати ще один рік», – повідомив А.Левик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *