ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янки боротимуться за свободу бути різною

|

На вихідних, 26 та 27 жовтня, у Львові в готелі «Жорж» відбуватиметься другий жіночий фестиваль «Аніма». Лозунг фестивалю – «Свобода бути різною». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Три роки тому такий фестиваль народився у Києві і «роз’їхався» по Україні. Вперше він успішно відбувся у місті Лева – 15 та 16 червня цього року. Що ж  цікавого і особливого в цьому  фестивалі? Багато не просто цікавого, багато пізнавального та навчального, що можна використовувати у щоденному житті. Особливим є його  насиченість та відвертість, політематичність та масштабність», – зазначають організатори фестивалю.

Протягом двох днів одночасно функціонують шість секторів: «Марс і Венера», «Мода та краса», «Бізнес-леді», «Бебі-бум», «Хобі та релакс» та «Про найінтимніше», які містять в собі близько 40 майстер-класів та презентацій про красу, моду, імідж, здоров’я, хобі, стосунки між чоловіком та жінкою, а також все що стосується дітей. Тут можна отримати не тільки бажані знання, але й можливість поспілкуватись з висококласними тренерами, компетентними спеціалістами та просто цікавими людьми, а разом з тим відпочити.

На урочистому закритті фестивалю будуть розігрувати подарунки, сюрпризи та несподіванки, а також слід чекати виступи шоу балетів, розваги.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *