ОСТАННІ НОВИНИ

Казначейство боргує перед Львовом вже майже 66 млн грн.

|

За інформацією департаменту фінансової політики Львівської міської ради, станом на сьогодні, 23 жовтня, Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 65 млн 604 тис грн. Про це повідомляє прес-служба мерії.

Казначейство не перераховує понад 30 млн грн. до спеціального фонду міського бюджету розвитку. Понад 15,6 млн грн. складає заборгованість до загального фонду, з них на 8 млн 455 тис грн. не виконують платіжних доручень районних адміністрацій: 826 тис грн. на поточний ремонт житлового фонду, 7 млн 261 тис грн. – на поточний ремонт доріг та санітарну очистку, 367 тис грн. – на придбання піскосуміші. 

«Загалом по району маємо понад 4,2 млн грн., які не перераховує казначейство. Це кошти  і на ремонт доріг, і на капітальний ремонт житлового фонду та підготовку до зими. Така ж ситуація і з коштами на піскосуміш. А на ремонт тротуарів казначейство не виконало цьогоріч ще жодних платіжних доручень», – зазначив голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *