ОСТАННІ НОВИНИ

Застілля приятелів завершилося сваркою і лікарняним ліжком

|

У Червонограді застілля, яке влаштували двоє місцевих мешканців, завершилося  сваркою і ножовим пораненням для гостя помешкання. Натомість, на господаря квартири, який кинувся з ножем на приятеля, очікує кримінальна відповідальність. Про це повідомили у ГУ МВС України у Львівській області.

До Червоноградського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з приймального відділення центральної міської лікарні про те, що до них доставлений невідомий громадянин із діагнозом ножове поранення грудної клітки справа, який госпіталізований в хірургічне відділення міської лікарні.

Слідчо-оперативна група встановила, що потерпілим виявився 36-річний раніше судимий житель міста Червоноград.

 «Нами встановлено, що потерпілий цього дня перебував у гостях у свого 29-річного знайомого в його квартирі, з яким він розпивав спиртні напої. Невдовзі між ними, на побутовому ґрунті, виникла сварка в ході якої господар квартири кухонним ножем заподіяв гостеві проникаюче поранення у грудну клітку», – розповів начальник Червоноградського МВ Володимир Калиш.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *