ОСТАННІ НОВИНИ

Шахрай видурив мобільний у 10-річного хлопчика

|

Стрийські правоохоронці затримали 29-річного стриянина, який шляхом обману заволодів мобільним телефоном 10-річного школяра. Про це повідомляє ВЗГ ГУ УМВСУ у Львівській області.

До чергової частини Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від директора школи, у якій навчається хлопчик, про те, що невідомий чоловік шляхом обману заволодів телефоном школяра вартістю більше як 900 грн.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи міліції з’ясували, що дитину  ошукав   незнайомець, віком приблизно 25-30 років.  

«Уже наступного дня шахрай, а ним виявився  29-річний місцевий мешканець,   давав свідчення правоохоронцям. Молодик не встиг продати телефон, тож його після проведення необхідних слідчих дій повернуто батькам хлопчика»,  – повідомив очільник міліції Стрийщини Андрій Білас.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 190 КК України (шахрайство). Вчинене карається  штрафом від п`ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п`яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

     

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *