ОСТАННІ НОВИНИ

Затверджено програму урочистостей з нагоди відзначення 95-ї річниці утворення ЗУНР

|

Сьогодні, 21 жовтня, в Львівській облдержадміністрації під керівництвом заступника голови ОДА Ірини Романів відбулась нарада щодо відзначення 95-ї річниці утворення ЗУНР 1 листопада цього року. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Зазначимо, заходи організовують спільно Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада, Львівська  міська рада та Львівський національний університет ім. І.Франка.

Під час наради учасники обговорили організаційні питання щодо відзначення цієї пам’ятної дати та затвердили програму урочистостей.

Так, в рамках відзначення 95-ї річниці утворення ЗУНР за участі керівництва області та міста відбудеться покладання квітів до Меморіалу воїнам УГА на Личаківському кладовищі, до могили Президента Національної Ради ЗУНР Є. Петрушевича та до Меморіалу Українським Січовим Стрільцям на Янівському кладовищі, а також запалення лампадок біля могил визначних діячів.

Окрім того, 1 листопада вулицями Львова пройде урочиста хода студентської молоді Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівського державного університету фізичної культур  до Меморіалу Українським Січовим Стрільцям на Янівському кладовищі, де відбудеться проведення чину панахиди та громадське віче.

На завершення урочистостей керівництво області та міста здійснить покладання букету квітів до могили О. Басараб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *