ОСТАННІ НОВИНИ

Час для забезпечення життєздатного розв’язання спливає – Кокс та Кваснєвський

|

Зважаючи на різні тлумачення, що з’явилися у медіа, обидва Президенти Пет Кокс та Александер Кваснєвський зробили заяву для преси щодо їхнього сьогоднішнього візиту в Україну. Текст заяви від Delegation Ukraine EU News «Львівський портал» подає без змін:

«Моніторингова місія Європейського Парламенту, яку очолюють Президенти Пет Кокс та Александер Кваснєвський, цього тижня здійснить свій 23-й робочий візит до України. 
21-22 жовтня місія відвідає Київ та Харків і проведе переговори зі своїми головними контактними особами. Час для забезпечення життєздатного розв’язання спливає.
Місія продовжуватиме аналізувати досягнення необхідних умов, яке дозволить їй доповісти про повне виконання критеріїв для підписання Угоди про асоціацію з Україною, що їх визначила Рада міністрів закордонних справ Європейського Союзу у грудні 2012 року.

Засаднича умова будь-якого життєздатного результату полягає в тому, що він має шанувати гідність та забезпечити згоду кожної з ключових осіб, залучених з обох сторін. Прагнення місії полягає в тому, щоб продовжувати сприяти необхідному посередництву; її мотивує бажання повідомити про повне дотримання необхідних критеріїв – за умови забезпечення, через переговорний процес, засадничих умов та консенсусу, здатних привести до успіху».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *