ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» звітує про наявність люків на теплових камерах

|

Як повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго», на балансі підприємства знаходиться 2,5 тис. люків на теплових камерах. Наявність люків на теплових камерах постійно перевіряється і, в разі відсутності, оперативно встановлюється. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Ми постійно перевіряємо наявність люків на теплових камерах. Якщо кришки нема, то оперативно встановлюємо нову, щоб запобігти різного роду травматизму. Так, торік ми встановили більше 150 люків на теплових камерах колодязів інженерних мереж. Однак, 5-7% встановлення пов’язані з ремонтними роботами, які проводить підприємство. Заміна решти відбувається через крадіжки», – розповідають тепловики. 

Впродовж цього року на теплових камерах «Львівтеплоенерго» буде встановлено більше 200 комплектів люків, основна частина яких полімерні. 

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться більше 2,5 тис. люків на теплових камерах, діаметром 630 см. Теплові камери підприємства здебільшого знаходяться на тротуарах. На сьогодні немає жодної теплової камери, яка була б відкритою. 

Фото: користувача Фейсбуку Олени Астахової

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *