ОСТАННІ НОВИНИ

Суд покарав водіїв-пияків громадськими роботами

|

Нещодавно двоє жителів Самбірського району за рішенням суду отримали 40 годин громадських робіт за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, повідомляє ВЗГ ГУ УМВСУ у Львівській області.

32-річний чоловік в селі Ралівка,  керуючи  скутером «Ямаха» без реєстраційного номеру та у стані алкогольного сп’яніння,  скоїв наїзд на вибоїну, внаслідок чого пасажир якого він перевозив, отримав легкі тілесні ушкодження. Своїми неправомірними діями водій вчинив адміністративні правопорушення, передбачені статтями  124 та 130 ч.1 КУпАП.  Суд визнав його винним у вчиненому та призначив йому покарання  у вигляді штрафу в сумі 340 грн. та 40 годин громадських робіт.

Аналогічне покарання  у вигляді 40 годин громадських робіт отримав 29-річний чоловік керуючи скутером «Хонда» без реєстраційного номеру та в стані алкогольного сп’яніння в селі Уріж Дрогобицького району. Суд також визнав його винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею  130 ч.1  КУпАП і призначив йому вищевказане покарання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *