ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні львів’янам розкажуть, як вберегти себе від міліцейського свавілля

|

Сьогодні в рамках Х Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у Львові відбудеться лекція «Ти і міліція: як діяти, щоб не стати жертвою міліцейського свавілля». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Всі охочі учасники заходу, який відбудеться о 18:30 год у Національному музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького», дізнаються про обсяг та межі повноважень працівників правоохоронних органів, а також про права громадян під час контактів із міліціонерами. Разом зі спікером заходу – представником Асоціації УМДПЛ, експертом Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» Костянтином Рєуцьким – учасники розглянуть типові ситуації, у яких міліціонери найчастіше порушують наші права та дізнаються, як оскаржувати незаконні дії правоохоронців. Вхід на захід є вільний, запрошуються всі зацікавлені особи.

Лекція проводиться в рамках проекту Асоціації УМДПЛ «Посилення можливостей молоді захищатися від свавілля правоохоронних органів», що реалізується за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта, а також Мандрівної частини Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays.UA у партнерстві з Центром правових та політичних досліджень «СІІМ».

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *