ОСТАННІ НОВИНИ

Енергетики Львівщини увійшли в п’ятірку кращих з професійної майстерності в Україні

|

Завершився фінальний етап всеукраїнського конкурсу з професійної майстерності серед бригад по обслуговуванню розподільчих електромереж 0,4-10 кВ, який відбувся 8-10 жовтня 2013 року на навчально-тренувальному полігоні „ДТЕК Дніпрообленерго”. Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Учасником фінальних змагань від ПАТ „Львівобленерго” була експлуатаційна бригада Страдчівської ЕД-2 Яворівського РЕМ, яка здобула перемогу у внутрішніх змаганнях по Товариству та на відбіркових змаганнях серед енергопостачальних компаній Західної України. 

Звання кращих в Україні виборювали енергетики з Львівської, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Хмельницької, Житомирської та Вінницької областей.

Протягом трьох днів учасники змагались на семи етапах, зокрема здійснення  оперативного ремонту електрообладнання, чистка траси ліній електропередачі, надання першої медичної допомоги постраждалим, гасіння пожежі, перевірка знань з охорони праці тощо.

За результатами всеукраїнських змагань, експлуатаційна бригада ПАТ „Львівобленерго” здобула почесне п’яте місце. 

Традиція проведення таких конкурсів сприяє підвищенню професійного рівня, майстерності працівників експлуатаційних бригад, вмінню працювати злагоджено в команді,  а також обміну досвідом між колегами-енергетиками.

Фото: Львівобленерго 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *