ОСТАННІ НОВИНИ

Французькі шеф-кухар та шеф-кондитер проведуть у Львов майстер-клас

|

Львів з 25 до 29 жовтня вдруге матиме змогу відчути смак Франції завдяки асоціації «Ґалісі-Коломб» та її президентові Жанін Леско, а також ЛГМО «Альянс Франсез» . Протягом п’яти днів у нашому місті перебуватимуть та ділитимуться професійним досвідом французький шеф-кухар Мішель Ведрін та французький шеф-кондитер Жіль Гріффон.

 У рамках акції львів`яни та гості міста матимуть згоду відчути неповторну французьку атмосферу на гала-вечері у ресторані «Леополіс». Неповторні смак і аромат  французької  кухні поєднаються під звуки живої музики за келихом французького вина у суботу 26 жовтня о 19.00. Вечерю готуватимуть для своїх гостей Мішель Ведрін, Жіль Гріффон та Володимир Павлюк, шеф-кухар ресторану «Леополіс».

Для поціновувачів прекрасного шеф-кондитер Жіль Гріффон запропонує у суботу 26 жовтня (14.00- 18.00) демонстрацію мистецтва шоколать`є у ТРЦ «Кінг Крос Леополіс». У центральній частині торгового центру французький шоколатьє на очах вибагливої публіки зтворить шоколадну фігуру великого розміру, яка символізуватиме Францію. Поруч відбудеться майстер-клас для усіх бажаючих з виготовлення шоколадних трюфелів та шоколадних цукерок з марципанами.

29 жовтня у приміщенні Вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму відбудуться професійні майстер-класи від французьких гостей для шеф-кухарів та шеф-кондитерів Львова, а також учнів цього навчального закладу.

Протягом п`яти днів свого перебування у Львові французький шеф-кухар Мішель Ведрін та французький шеф-кондитер Жіль Гріффон надаватимуть професійні консультації рестораторам Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *