ОСТАННІ НОВИНИ

«Беркут» затримав дачного злодія

|

Львівські правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв серію крадіжок з будинків на території дачного кооперативу „Солокія” у місті Червонограді, інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До Червоноградського міського відділу міліції 13 жовтня  звернувся  із заявою 31-річний місцевий житель, голова кооперативу «Солокія», про те, що до його будинку розташованого на території дачного кооперативу у місті Червонограді проникла невідома особа, яка викрала три пляшки із спиртними напоями та металевий лом. Сума завданих збитків становить 300 гривень.

Наступного дня до міськвідділу міліції надійшло ще дві заяви від мешканців Червонограда про скоєння крадіжок з їх дачних будинків на території кооперативу „Солокія”. Заявники вказали, що були викрадені електроприлади та побутові речі.

Працівниками батальйону міліції особливого призначення «Беркут», які в цей час відпрацьовували територію міста, було встановлено і затримано чоловіка, який обкрадав дачні будинки. Ним виявився 32-річний житель міста Сторожинець Чернівецької області, який раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, має судимості. Ще будучи неповнолітнім, чоловік «гастролював» по різних містах і скоював крадіжки.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 185 ч.3 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), чим передбачається кримінальна відповідальність у виглаляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *