ОСТАННІ НОВИНИ

Що потрібно для реєстрації на пробне ЗНО

|

З 1 по 30 листопада майбутні абітурієнти з Волинської, Львівської, Рівненської областей можуть зареєструватись через мережу Internet на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти для проходження пробного тестування. Про це повідомляється на сайті ЛРЦОЯО.

Так, пробне тестування з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької або іспанської відбудеться 22 березня 2014 року.

А з математики, історії України, біології, географії, світової літератури – 29 березня 2014 року.

Для реєстрації необхідно: зайти на сторінку реєстрації на пробне тестування (далі ПЗНО); заповнити на сторінці реєстраційну форму; вибрати предмети пробного тестування; з інформаційної сторінки (“Особистий кабінет учасника ПЗНО”) роздрукувати квитанцію на оплату вартості послуг для проведення пробного тестування; на основі цієї квитанції здійснити оплату в установах будь-якого банку України; роздрукувати запрошення-перепустку, де вказано час і місце проведення пробного тестування. Учасником пробного тестування зможе стати особа, яка зареєструється для його проходження та здійснить оплату. Для проходження пробного ЗНО регіональний центр передбачив у Львівській області 25 пунктів тестування.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *