ОСТАННІ НОВИНИ

Після підписання угоди з ЄС продукти не здорожчають, - експерт

|

Підстав для здорожчання продуктів харчування після підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС – немає. Таку думку у інтерв’ю ІА «ЗІК»  озвучив  депутат Львівської облради, член депутатської комісії з питань села та АПК, засновник ТзОВ «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска») Олег Баран.

Зокрема, за словами експерта, підписання угоди про асоціацію та створення зони вільної торгівлі з ЄС мало б стати своєрідним переломним періодом, поштовхом для української економіки, а відтак і бізнесу. Однак, як наголошує Олег Баран, легких змін чекати не варто.

«Сьогодні погано, а завтра добре. Ні, так не буде. Ми отримаємо шанс, який потрібно буде правильно використати», –  додав експерт.

Щодо балачок про можливе підвищення цін на продукти харчування після ратифікації документу – то для цього підстав експерт не бачить.  «Навпаки, споживач лише виграє: адже отримає насичений різноманітними товарами ринок і зовсім іншу, дешевшу ціну товару. Чого не скажеш про українських підприємців. Їм доведеться вчитися конкурувати з іноземними», – наголосив Олег Баран.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *