ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція затримала «фашистів» з «Арени-Львів»

|

Віце-президент UEFA Григорій Суркіс заявив, що правоохоронці затримали так званих «расистів» на стадіоні «Арена-Львів» під час матчу збірних України і Сан-Марино.

Тепер їх чекає адміністративне покарання, повідомив Суркіс в ефірі телеканалу «Інтер», передають http://vlasti.net/news/176670
«Наскільки я знаю, виявлено ряд призвідників цієї акції. На цих людей, я сподіваюся, накладено адміністративне покарання, і FIFA піде нам назустріч. Дуже розраховую, що FIFA почує нас, і ми будемо грати матч плей-офф з глядачами», – зазначив Суркіс.

Він нагадав, що нещодавно президент країни дав доручення генпрокурору вжити всіх заходів, щоб терміново розглянути питання, пов`язані з тим , що сталося на «Арені -Львів» 6 вересня.

«Сподіваюся, що нам вдасться під час засідання апеляційного комітету FIFA надати аргументи, які дадуть зрозуміти, що окремі люди, яких я просто називаю з першої хвилини вандалами, присутні на «Арені-Львів» – це ганьба нації», – зазначив футбольний чиновник.

Він також додав, що сьогодні Україні потрібно працювати не на короткострокову перспективу, а на довгострокову.

Нагадаємо, за прояв «расизму» з боку українських уболівальників FIFA спочатку заборонила проводити матч Україна – Польща в Харкові 11 жовтня за вболівальниках, а також дискваліфікувала стадіон у Львові «Арена-Львів».

Після апеляції України санкції тимчасово призупинили. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *