ОСТАННІ НОВИНИ

Ігор Худоб`як відкрив у Львові спортивне кафе

|

Відомий український футболіст Ігор Худоб`як відкрив у Львові спортивне кафе, повідомляє УНН.

З нагоди офіційного відкриття закладу, футболіст, котрий нині виступає за російський клуб «Ростов», вперше за останні кілька місяців приїхав до Львова. На відкритті дітища Худоб`яка був присутній футболіст «Карпат» Андрій Ткачук, відомий боксер Андрій Котельник та виступав гурт ТНМК.

Роботою спортивного кафе опікується здебільшого дружина І. Худобяка – Ірина. Вона зарекомендувала себе, як активний організатор, котра ініціювала проведення ігор з міні-футболу між дружинами футболістів команди «Карпати».

А у спорткафе, окрім колективних переглядів на великих екранах різноманітних спортивних змагань, обіцяє поставити ігрові автомати для хокею, баскетболу та обладнати куточок для міні-гольфу.

Нагадаємо, екс-капітан львівських «Карпат» Ігор Худоб`як перейшов в оренду до ФК «Ростов» у червні цього року. До основного складу команди поки що не потрапив. Після 12 турів нинішній клуб І. Худоб`яка посідає в російській прем’єр-лізі 8 місце. Так само, як і його рідні «Карпати» – у прем’єр-лізі України.

УНН   

Фото: ФК Карпати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *