ОСТАННІ НОВИНИ

Опалення на Львівщині забезпечують 1 373 котельні

|

Станом  на 1 жовтня 2013 року теплоносій подано в усі об’єкти господарського комплексу області, а суб’єкти господарювання адміністративних територій розпочали  запуск теплової енергії на об’єктах соціальної сфери та житлового фонду. Входження в опалювальний сезон  забезпечують  1 373 котелень, в яких також встановлено 58 нових котлів. Про це 15 жовтня повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич на селекторній нараді з питань початку опалювального сезону та забезпечення його сталого проходження, що відбулась під головуванням віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Під час доповіді Богдан Матолич зазначив, що на сьогодні область заготовила 100 % посипкового матеріалу, а це 48,5 тис. тон., на суму 32,5 млн. грн. для посипання  тротуарів та прибудинкової території  населених пунктів. Окрім цього, підготовлено 308 одиниць техніки, що становить 100 % від загальної кількості.

Перший  заступник керівника області  також поінформував, що рівень розрахунків  за використаний природний газ станом на 1 жовтня 2013 року складає приблизно 61 відсотка. «Щодо оплати за спожитий газ, то на сьогодні сформований реєстр заборгованості з різниці в тарифах  з 1 січня по 30 вересня 2013 року і переданий  у всі інстанції. Також сформований  реєстр і за можливими вексельними  проплатами заборгованості на 1 січня 2013 року», – додав Б.Матолич.

Також зазначимо, що під час наради Олександр  Вілкул основну увагу представників  регіонів України зосередив на активізації роботи із впровадження енергозберігаючих технологій. За словами віце-прем’єра, впровадження енергозберігаючих технологій є головною умовою стабільних тарифів для населення. Разом з тим він додав, що цього року підвищення тарифів не відбудеться.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *