ОСТАННІ НОВИНИ

Червоноградські свободівці кажуть, що «чоловік-факел» не там шукав винних

|

Чоловік, який здійснив спробу самоспалення біля Червоноградської міської ради, не там шукає винних у своїй складній життєвій ситуації. Про це заявив голова Червоноградської міської організації ВО «Свобода» Тарас Стародуб, коментуючи випадок, який стався вранці 15 жовтня 2013 року в Червонограді, інформує прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

«Цей чоловік був помічником депутата Червоноградської міської ради, однак він не є членом ВО «Свобода». Мені відомо, що раніше він звертався до депутата міської ради від ВО «Свобода», яка працює вчителькою місцевої музичної школи, щоб його призначили директором однієї з шкіл. Він не розумів пояснень, що депутат не має повноважень призначати на такі посади. Очевидно, сприйняв це як особисту образу», – зазначив Тарас Стародуб.

За словами керівника міського осередку «Свободи», очевидно в цього чоловіка були якісь негаразди, але він не там шукає винних у скрутній ситуації.

«Мені дуже прикро, що таке сталося, прикро, що в нашій державі люди з відчаю змушені вдаватися до таких крайнощів. Я співчуваю йому і його рідним, сподіваюся, що він швидко одужає», – зазначив Тарас Стародуб.

Нагадаємо, що 15 жовтня 2013 року вранці біля Червоноградської міської ради чоловік вчинив спробу самоспалення. Із опіками 15% тіла його доставили в лікарню.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *