ОСТАННІ НОВИНИ

«Книгопроектор» збирає ролики, що закликають читати

|

З 10 вересня у Львові триває проект «Книгопроектор», мета якого – ефективна та креативна популяризація читання книжок серед молоді. У рамках проекту організатори пропонують учасникам відзняти відеоролик, який, на їхню думку, найкраще зміг би переконати сучасну молодь більше читати. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Консультувати учасників буде професійний оператор Теодор Нещадим, який допоможе у втіленні найсміливіших задумів авторів роликів. Як розповіла організатор проекту Яна Казів, уже надійшло 4 ролики. На переможця чекає винагорода – 3 тисячі гривень та унікальна можливість стажуватися у творчій групі Wecinemastudio, яка займається відеовиробництвом у складі компанії «Альтернатива». Визначати переможця допоможе компетентне журі та голосування у соціальних мережах.

Конкурс триває з 10 вересня до 21 листопада 2013 року і взяти в ньому участь зможуть усі охочі, для цього лише потрібно зняти свій ролик, тривалістю до 10 хвилин та надіслати його за адресою http://goo.gl/YIWzuU

Книгопроектор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *