ОСТАННІ НОВИНИ

На вокзалі зловили чоловіка, який «втулював» пасажирам дорогий алкоголь

|

Правоохоронці громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей під час проведення операції «Пасажир» на території Головного вокзалу станції Львів вдруге затримали 29-річного львів’янина, який продавав алкоголь пасажирам на вокзалі станції Львів. Про це повідомляє підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Щоденно о 20.48 год на перон вокзалу прибуває міжнародний потяг сполученням «Москва-Будапешт». Чоловік, вирішивши підзаробити на подорожуючих, уже не вперше продавав пасажирам алкогольні напої за вдвічі більшою ціною.

У черговий раз, протягом зупинки даного потягу чоловік рекламував свій товар на пероні вокзалу своїм потенційним клієнтам. Однак після продажу кількох пляшок пива та горілки, правоохоронці затримали чоловіка на гарячому. У чоловіка вилучено вісім пляшок пива та дві пляшки горілки, які йому не вдалось реалізувати.

Працівники транспортної міліції чоловіка запросили до чергової частини міліції, де склали адміністративний протокол за ч.3. статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Торгівля пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами з рук».

Розглянувши матеріали адміністративного порушення, суд прийняв рішення – сплата штрафу з конфіскацією предметів торгівлі. Під час першого судового розгляду, враховуючи, що у чоловіка на вихованні є малолітня дитина, суд обмежився попередженням.

У свою чергу чоловік пообіцяв більше не займатись таким заробітком. Однак чоловік сподівався, що штрафу він уникне і наступного разу його знову попередять, проте помилявся. Правоохоронці нагадують, що торгівля з рук на вокзалі заборонена. Усіх бажаючих купувати з рук товари без відповідних документів, попереджаємо, що якість товару ніхто не гарантує, тому ризикувати своїм здоров’ям не варто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *