ОСТАННІ НОВИНИ

Через смерть хлопчика в колекторі, посадовця водоканалу взяли під домашній арешт

|

Райсуд Львова обрав міру запобіжного заходу для начальника дільниці каналізаційних мереж західного району ЛМКП “Львівводоканал”, якого підозрюють у загибелі дитини в каналізації у Львові. Чиновника взято під домашній арешт. Про це УНН повідомила прес-секретар прокурора Львівської області Мар’яна Гайовська.

За її словами, таке рішення прийняв суд у суботу, 12 жовтня. Вона зауважила, що цей запобіжний захід у вигляді домашнього арешту є другим по тяжкості після взяття під варту.

За словами прес-секретаря, слідство триває.

Нагадаємо, 11 жовтня, оголошено про підозру та затримано посадовця ЛМКП “Львівводоканал” через загибель 2-х річного хлопчика, який впав у каналізацію.

Оголошено про підозру в службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України), начальнику дільниці каналізаційних мереж західного району ЛМКП “Львівводоканал”.

10 жовтня на вул. Широкій, 86, через неналежно закріплену металеву кришку колектора, у каналізаційний колодязь провалилась дитина.

Цього ж дня, за процесуального керівництва прокуратури Залізничного району Львова, розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом службової недбалості посадових осіб ЛМКП “Водоканал”, на балансі якого перебуває колектор.

Окрім того, для проведення допиту було викликано й директора ЛМКП “Водоканал”.

Зазначимо, хлопчика знайшли мертвим 11 жовтня у каналізаційному каналі, який проходить під торфополем на відставні 1.5 км від місця падіння. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *