ОСТАННІ НОВИНИ

Катерина Абдулліна хоче бачити, як її закидають помідорами

|

Катерина Абдулліна днями повернулася з Італії і має намір повернутися в Національну оперу

«Я зв’язувалася з гендиректором. Скоро вийду на сцену. Якщо хтось прийде закидати мене помідорами, із задоволенням на це подивлюся», – сказала Абдулліна, пишуть «Вести».

Вона додала, що якщо її викликатимуть до суду або міліції, обов’язково прийде: «Мені нема чого приховувати. До того ж міліція поки не відреагувала на мою заяву про напад (невідомі облили її майонезом біля будівлі Опери – ред.)».

Як повідомляли «Коментарі», в п’ятницю стало відомо, що стосовно Абдулліної розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1.ст.161 Кримінального кодексу України (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, релігійної, національної приналежності).

5 вересня сопрано української опери Катерина Абдулліна у своїх коментарях у Facebook обзивала українських школярів та їхніх батьків. Співачка хвалилася тим, що віддала дітей навчатися в російську гімназію, яка відрізняється від «звичайних бидлячих шкіл». До того ж, артистка раділа, що її дочка не ходить у звичайну українську школу і «вчиться серед морально здорових дітей. А не серед бидла».

Після обуреної реакції у ЗМІ головний режисер театру Анатолій Солов’яненко порадив співачці написати заяву про звільнення. Сама артистка заявляє, що пост про «бидлячі школи» писала не вона, а її акаунт в соцмережі зламали. Звільнятися з театру вона також не збирається.

Фото: abdullina.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *