ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию затримали зловмисника, який чистив новобудову

|

Співробітники Стрийського міськвідділу міліції затримали 35-річного місцевого мешканця за підозрою у вчиненні крадіжки. Під час санкціонованого обшуку у його помешканні правоохоронці виявили та вилучили речі, які були викрадені з новобудови, яка знаходиться у Стрию. Про це повідомили у ГУМВС України у Львівській області.

Наприкінці вересня у Стрийський міськвідділ міліції звернулася 44-річна місцева мешканка. Жінка заявила, що невідомі зловмисники обікрали її новобудову. Крадії зламали замок на вхідних дверях та винесли з приміщення побутові прилади, інструменти та будівельні матеріали. Потерпіла оцінила викрадене у 25 тисяч гривень.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники міліції вийшли на слід зловмисників. Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 35-річного стриянина правоохоронці виявили та вилучили частину крадених речей.

«До чоловіка, який у минулому вже мав неприємності з законом, за рішенням суду, застосовано запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка)», – розповіла начальник слідчого відділення Стрийського міськвідділу міліції Тетяна Кришталь.

Слідчі міськвідділу міліції встановлюють його можливих спільників та перевіряють затриманого на причетність до вчинення аналогічних злочинів. Досудове слідство у кримінальному провадженні триває.

Фото: Shutterstock

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *