ОСТАННІ НОВИНИ

В області реалізовуватимуть проект «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини»

|

11 жовтня в рамках ХІІІ Міжнародного Економічного Форуму голова облдержадміністрації Віктор Шемчук, голова обласної ради Петро Колодій та директор Фонду Східна Європа Віктор Лях підписали Протокол про наміри щодо реалізації спільного проекту «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини». Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Загальною метою проекту є стимулювання ефективного використання енергетичних ресурсів у Львівській області через посилення потенціалу місцевих органів влади та бізнесу у сфері розробки, оцінки та запровадження стратегій та проектів у галузі енергозбереження та використання альтернативних та відновлюваних джерел енергії.

Окрім того, Віктор Шемчук, Петро Колодій та Віктор Лях підписали й Протокол про наміри щодо реалізації спільного проекту «Партнерство для прозорості влади», яким передбачено реалізацію комплексного проекту запровадження Електронного врядування (адмінпослуги) у контексті євроінтеграції із реалізацією пілотних проектів в одному з обласних міст та в одному з районів області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *